fredag 25 februari 2011

Vad ska man säga..?

I bland så har man så mycket surr, tjatter och andra olika ljud runt omkring sig att man liksom får kortslutning. I alla fall jag får det ofta. När jag sedan ska prata med folk så tar det tvärstopp, jag finner inga ord. Känns som att man tappat allt man hade i skallen. Sådana dagar hoppar jag i säng fortare än fortast, orkar inte vara vaken bara för att vara det. Då kan det sluta med att jag får ligga vaken en hel natt för att hjärnan är så stressad. Inte alls roligt ju..!

Dagarna går snabbt som vanligt, nu är det dags för sportlov och det innebär ju då en hel del tjatter och knotande då inte galoscherna passar herrn. Det sköna i kråksången är ju att han får sovmorgon flera dagar och då vaknar upp på lite bättre humör oftast, om han inte vaknar upp på skrik och retsidan. Vilket man själv ibland gör. Hoppas på att lovet ger lite välbehövlig ny energi till skolan sedan. Han är inte glad att behöva gå dit alls.

I dag snöar det och är grått ute *så trist*

3 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen den där tjattrande skallen som håller en vaken om natten ibland. Den är jobbig, jag önskar att det fanns en deleteknapp på hjärnan.
Hoppas att du kan få galoscherna att passa någorlunda under sportlovet och att de där morgnarna av dåligt humör inte kommer på besök.
Här är också grått och trist idag, men det snöar inte längre...
Kram och hoppas att du får en bra dag med fredagsmys och allt!
Lena

Mia sa...

Visst är det tjatigt med snön och kylan! Suck. Ge oss lite vår nu;-) Kramar, hoppas din helg blir bra. Mia

Annelie L sa...

Vet precis hur du menar, när hjärnan är så stressad så det nästan svider och orden bara försvinner när kan ska försöka föra ett normalt samtal.
Hoppas verkligen du får sovmorgnar under sportlovet och en glad o go kille . Här hos oss spelar det ingen roll om det är lov, vardag eller helg, här är killen i huset uppe med tuppen oavsett. Så klockan står alltid på halv sex, har man tur så får man faktiskt sova tills klockan ringer.
Önskar dig en fin vecka <3