tisdag 15 februari 2011

Snart....!

Så får vi köra igång med Antons utredning på BUP. Torsdag morgon är första träffen då han ska vara med. I morgon ska jag på föräldra intervju. Ska bli så skönt när det är över. Hur konstigt det än kan låta i vissa öron så ser jag fram emot när svarena kommer. Har det svängt..? har någonting ändrats..? Kommer det visa att han har trots syndrom..? Ja en massa frågor har man ju.

Hela helgen som varit har vi haft kalas. Började i lördags med Edvins (han fyllde på alla hjärtans dag) men fick ha under helgen.
Super roligt hade han och vi med för den delen. Ett lyckat kalas.

På kvällen så hade Anton sitt kala
s för en del killar från klassen, men jag tror mest dom kom för pizzans skull (om jag får gissa) Han har ju inga kompisar som är riktiga kompisar. Utan mest bara då han får hänga på och det är sällan.
Men Anton hade kul
och det är ju huvudsaken. Så det var lyckat kalas där med.

Helt slut var man när alla gått hem vid 20.40. Landade hårt i soffan med värkande fötter.

Söndagens kalas för släkten avlöpte fint det med. Många fina saker fick bägge barnen. Anton hade bara önskat pengar vilket han då fick (mycket glad är han), Edvin fick det sakerna han önskat sig och var så själa glad som en sex åring kan bli. Mycket tårta och fika har det blivit under dessa dagar. Är skönt att det är över för denna gång.

Har varit på en körlektion i morse -29 ute så lite små kyligt om kinderna var det.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Herregud människa, när hämtar du andan?
men det låter som en bra helg ändå.
Förstår att du tycker att det är skönt att utredningen är igång, det är ju rent ut sagt skitjobbigt att bara gå och vänta.
Kram och hoppas du fått upp värmen//Lena

Unknown sa...

Det var ju en..kalasig helg får jag säga. Grattis till alla födelsedagsbarnen!!

Håller tumarna att utredninge går fint.

kramar om!