måndag 31 januari 2011

Så här sitter jag igen då... Eller...?

Nja det är dåligt med bloggandet känner jag. Sätter mig och tänker massor jag ska skriva ner men det stannar vid tanken. Inte så konstigt egentligen, jag har tusen tankar fast på allt möjligt så dom är svåra att få fatt i. Edvin är fortfarande hemma från dagis med snuva och hosta. Anton är ledig från skolan. I helgen har vi varit på tre kalas och nu känns det i kroppen. Jag är SÅ TRÖTT....! Går på reserven känns det som. Nu får dom gärna vara tillbaka på dagis och skola. Lite tystnad och lite JAG så jag kan sortera upp tankarna och allt annat som måste göras. Läsa massor av teori, fixa saker till bröllopet. Gaahhh listan kan göras lååång.
Nåja det är ju en del saker som faktiskt är rätt roliga att fixa så det kommer bli bra tror jag. Fast jag trodde inte att det skulle kännas övermäktigt att få ihop ett bröllop.. Shit vad mycket som ska göras och kommas ihåg.

Idag har jag tvättat städat och det gick som en dans efter jag pluggat in hörlurarna till min tjejigt rosa ipod. Stängde ut världen en stund och fick lite energi.. *L*

4 kommentarer:

Anonym sa...

Att planera bröllop verkar ju vara en heltistjänst om man lyssnar på de som genomfört det hela.
Det är ju så otroligt många olika moment som ska ingå! Men det är ju ett roligt "besvär" såklart.
Kan tro att du är slut efter alla kalas och sjuka barn. Man brakar ju utan egentid, så är det bara!
Sänder lite energifyllda glädjeskutt till dig och hoppas det hjälper lite grann//Lena

Sara.L sa...

Säg bara till om du vill ha hjälp m ngt vännen, du vet att jag gärna hjälper allt jag kan...;). Ska försöka ta oss till er ngn helg så barnen får leka o vi surra...;), kram....

Britt-Marie sa...

Va roligt, ska ni gifta er, grattis! Ja det är verkligen mycket att tänka på runt en sådan tillställning och man får inte glömma bort att det ska vara framförallt roligt. Kram!

Glittrande Vardag...! sa...

Fina Lena..!
Jag skuttar förr fullt *blink*

Britt-Marie..!
Tack så mycket och Ja det är nästan för mycket att fundera på.

Sara..! Ja kom gärna hit.