fredag 21 januari 2011

Hej svejs igen...!

Dagarna kommer och dagarna går, allt händer i rasande fart känns det som. Hos läkaren gick det bara fint, fick en ny medicin utskriven som ska hålla jämt under dygnets alla timmar. Han hoppades att jag skulle komma att må bättre av det. Så det hoppas jag också då.
BUP mötet var också rätt bra. det blir en ny utredning på Anton för läkaren tycker att det finns vissa saker som tyder på att dom autistiska dragen blivit mycket större. Så det ska bli skönt när det är igång. Jag har velat detta länge nu. Så ÄNTLIGEN säger jag. Men lite nervöst känns det i alla fall.
I eftermiddag så åkte han iväg till sin pappa och det har varit väldigt tyst ikväll, inga bilspels ljud från hans rum. Bara passa på att vila öronen. Fast då har vi ju lill skrutten Edvin som surra sju stugor fulla.

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Lycka till med nya medicinen, hoppas den blir bra.
Vi ska till doktorn på måndag för koll. Medicinen försvinner ut ur kroppen redan vid fyra tiden på eftermiddagen och det är lite för tidigt för att eftermiddagen och kvällen ska fungera så bra som det faktiskt skulle kunna göra.
Ha det fint <3
Kram

Anonym sa...

Hej där!
Hoppas att det löser sig med nya medicinen. Jaså har du mer än en pratkvarn hemma hos dig ;-)
Ha det gott/Kram Lena