söndag 2 januari 2011

Nu är glada julen slut, slut, slut...!

Julegranen åkte ut ut ut....! Oj så skönt, men ack så tomt. Saknar julmyset redan. Men nu är det faktiskt skönt att få ha det som vanligt igen.
Vi har haft en riktigt bra jul, och tomten hittade hit, trots att vi var hemma hos oss. Edvin funderade kring det mycket. Det var ju bara det att han tyckte att tomten hade alldelens FEL kläder på sig ju. Man ska ha en tomte med röda kläder tycker han. Mycket viktigt. Nästa år måste vi be om det säger han.
Ja det är väl bara se till att göra honom till viljes då. Lilla gosetrollet vårat.
Jag tror att han har surrat oss fördärvade denna ledighet. Han pratar och sjunger hela dagarna så ingen annan får en syl i vädret.

Nu är det snart dags att sova ser jag, ville bara kika in en snabbis för att visa att jag finns kvar. Får skriva ett bättre inlägg imorgon..
Kram allihopa.

3 kommentarer:

Anonym sa...

GODKVÄLL OCH GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!
Tycker jag känner igen det där oavbrutna pratandet eller sjungandet. Jag vet inte om det är så att de tycker det är jobbigt om det blir för tyst våra kära spillevinkrar :-)
Vilken jättegullig bild på Edvin och dig(?)du lagt till överst i bloggen.
Kram//Lena

Okki sa...

Har oxå plockat bort julen i dag, brukar bli trött på alla julsaker efter nyåret.
God fortsättning på år 2011
Kram Okki

Annelie L sa...

God fortsättning !
Mina tomtar och julpyntet är nedplockat, de åkte ner i sina lådor första vardagen efter jul. Men granen och ljusstakarna i fönstren får stå kvar tills på söndag har vi bestämt. Då ska allt det röda bort och ljusa fina färger ska upp i väntan på våren.
Kan hålla med om det där med ett ständigt flöde av ljud. Man uppskattar tystnaden mer och mer, det är väldigt sällan jag sätter på radion nu för tiden..tex.
Ha det fint // Kram Annelie L