söndag 9 januari 2011

Kvälls harmoni eller.....??

Har just badat klart bägge barnen, blir allt för lätt ett herrans liv. *pust*
Anton vill först inte.. *arg o sur* Men sedan så frågade Edvin så snällt om han ville bada med honom.. Hör och häpna...! Det ville han. Gick bra en stund sedan blev det lite för mycket bus. Och jag var liiite delaktig där faktiskt ;) Sprutade vatten på dem.. Man får skylla sig själv då om det blir livat i holken.
Anton absolut HATAR att bli smörjd med salvorna för exemen så det var rätt högljudda protester och klagovisor där.Tyvärr så är det ju ett måste för han har såna hemska sår och exem nu på vintern. Men nu är det gjort och kvälls lugnet har infunnit sig. *härligt* Bara mamma i huset som ska landa lite efter allt tjoande.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt med en kväll i all ensamhet ibland, med tystnaden och vetskapen om att de små liven sover gott i sina sängar.
Känner igen de där högljudda protesterna när det är dags för smörjning efter duschen. Inte så kul, men ett måste! Då är man inte populär!!
Kram och hoppas ni får en bra start på veckan imorgon//Lena

Britt-Marie sa...

Tack för din kommentar, alltid roligt när man hittar någon som kan relatera till angående barnen. Kanske kan vi utbyta erfarenhet nu inför högstadiestart för jag har verkligen insett av vi kommer lämna tryggheten för det okända och det skrämmer nu när vi äntligen fått det så bra för dottern. Kram