tisdag 6 september 2011

Det gick av bara farten...!

På arbetsförmedlingen alltså ;) Snabbt, smidigt och bra. Börjar arbetsträna den 14 september. Äntligen så får vi se hur det kommer fixa sig. Det ska bli skoj att komma sig ut och göra nytta utanför hemmet.

Innan Hans hämtade mig så gick jag in på röda korset och kikade, men jag hamnade i telefon så jag glömde bort att titta mig omkring. Det var tre personer där som stod och pratade om priserna på lamporna. En gubben pratade jättehögt så då sa ena tanten till honom att prata lägre. Varför det gastade han..? Jag vill prata högt sa han, och så sa han att det är bara människor som ljuger som pratar tyst. Andra tanten sa , DÅ tycker jag att du ska börja prata tyst..!

:) :) :) :) Det var lite kul tyckte jag.

Nu ska vi snart iväg på föräldra möte på Antons nya skola, spännande att se vad det är för andra människor där. Men lite konstigt att det bara kommer vara nya ansikten. Man är liksom van alla de andra från kläppenskolans tid. Anton och dom andra hade bakat till detta möte förra veckan, så han har skvallrat vad vi får för fika.

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Så roligt att du ska börja arbetsträna, vad ska du jobba med och hur mycket räknar dom med att du ska orka med?
Hoppas mötet på skolan gick bra och att personalen känns okay, att fikat var gott tvivlar jag inte på en sekund. Det var säkert bakat med kärlek.
Kram och Lycka till med arbetsträningen!!
Annelie

Make everyday a good day. sa...

Anneli
Jag ska börja med fyra timmar, sen får vi se. Ska tydligen prova olika saker. Börja med städ Hehehe ja det är i alla fall nåt jag kan tror jag *L*
kram