torsdag 25 mars 2010

Torsdag idag......!

Åkte iväg en stund idag igen efter jag lämnat Edvin på dagis. Valde mellan disken och att komma ut i solen.. Gissa vad som vann. Hehehe jo jag sket i disken för en gångs skull... *hurra för mig och mitt städbehov*

När jag väntade på bussen så såg jag Anton på skolgården. Han var med en klasskompis. Jag blev så glad.. Men säg den lycka som består.........!!?
Det tog inte så länge så ringde A-L från skolan. Hon hittade inte Anton...!! Bägge förstod vi att han gått hem,Jag ringde honom på mobilen. Han svarade först inte. Efter ett tag så provade jag igen, då svarade en gråtande Anton att han mådde illa och kom inte in hemma............!!!!!!!!


Jag brukar alltid ta mig hem snabbt om det behövs, men idag blev jag så trött på allt,, jag bad honom gå tillbaka till skolan och så skulle jag hämta honom tidigt. Efter ett tag så gick han med på detta. Han brukar köra detta ett par gånger i veckan tyvärr. Det är när han inte vill eller orkar mer..
Allt gick bra iallafall och jag kom till skolan vid 12,45. Då hade dom bild. Han satt så fridfullt och ritade brevid Gustav. Mådde fint, hade lite ont i huvudet dock sa han. Var där bilden ut sen gick vi tillsammans till Edvin dagis och åt en våffla. Bröderna var så fina med varandra, höll handen till och med.

Jag visste att jag gjort rätt som inte gav med mig och åkte hem. Han är ju inte sjuk.. Men det sved i mamma
hjärtat ändå...!!

Nu njuter alla i hemmats trygga vrå och tvättmaskinen surrar och snurrar.
Hoppas ni andra haft en bra dag
Kram


1 kommentar:

Mia sa...

Förstår att det sved, första impulsen är ju att rusa hem. Men nu kanske han lärde sig nåt av hela historien? Vad mysigt ni verkar ha haft med våfflor och allt. Kram