tisdag 31 maj 2011

Men...?

Hur kan det bara vara möjligt..? Skolan slutar nästa Torsdag...! Anton´s alla klasskamrater har hälsat på i nya skolan och alla sina nya klass kamrater. Men inte Anton, vi vet ju fortfarande ingenting. Hur kan det få vara så här..? Fattar inte alla jävla ****** (ursäkta språket) att det handlar om en människa som har rätt att få veta vad som ska hända i framtiden. Vad som kommer till hösten etc etc. Jag är så heligt förbannad som man kan bli. Plus ledsen och väldigt besviken kan jag säga. Ändå sa han jag pratade med tidigare. Näe, ni ska inte kontakta oss, vi kontaktar er....!! Jaha och när då om jag får fråga...?
Nä fy ***...! Att det ens får vara på detta vis, det fattar inte jag.
Le och var glad tralla lalla la....!

tisdag 24 maj 2011

Trista väntan...!

Ja varför tror man alltid gott om instanser som ska snabba på..? Borde jag inte ha lärt mig vid detta nu, dom hör aldrig av sig som lovat. Nu vill jag veta vad dom beslutat. Det är trots allt VI som lever i detta och det är Vi som funderar klockan runt. Jag vill veta nuuuuu....!
Bup har redan gjort sina saker och dom berättade ändå ganska snabbt och följde upp det också. Bra tycker jag. Det blir ett avslut där och en remiss till Habiliteringen istället. Där jag hade velat ha honom inskriven från början. Dom är duktiga där och vi vet ändå en del därifrån under alla dessa år som vi gått dit med Edvin. Så det känns bra. Bara så trist att saker och ting inte kommit fram tidigare så han hade kunna få rätt hjälp och kanske fått ha det bättre. Men sånt är livet, inte alltid som man önskar.


Idag har ja en sån däringa dag då man känner sig ensam och bortglömd på alla sätt och vis. Inte alls angenämt, men det får välan gå, man vet ju att det går över.
Även om man är mer än besviken på en del människor, jag måste bli bättre på att komma ihåg att inte slösa energi på dessa.

Nu lite teoriplugg efter en bloggpaus och kaffe.
Ha en fin dag


fredag 20 maj 2011

Hurra hurra....!

Bästa Hjärtevännen fyller 40 år idag Hipp hipp hurra på din dag..!
Det firar barnen med att vara fina i skjortor hela dagen. Edvin älskar att ha skjorta , han vill ha som Farfar har, Anton är väl inte så förtjust i det men en cool rutig en eller en häftig med slips, det går bra. Idag sa han inte ett pip, det var bara helt ok från början. Kors i taket.
Solen lyset så härligt och fint ute, klarblå himmel. Som jag har längtat efter det efter allt regnande. Sista skol/dagis dagen för veckan. Idag är det ett avgörande möte på ett ställe också som jag funderar över vad som kommer beslutas där. Ska bli spännande att få höra sedan. Sedan kanske vi kan få besluta hur hösten ska se ut för Anton.
Ha en bra dag allihopa.

måndag 16 maj 2011

Krångel..!

Ja vad hände med blogger, har inte kommit in till bloggen på hela helgen. Den fanns inte ens här när jag loggade in. Så irriterande att jag blev sur och grinig. Nå väl Helgen har gått i rasande fart, i lördags var vi ute hela dagen och gjorde nytta, solen sken och det var en härlig dag, dock saknades värme för nog var det liiite kalla vindar. I går *söndag* var det mulet och trist ute, men vi var ute i alla fall. Satte upp studsmattan som Edvin och Anton har tjatat om länge nu. Tyvärr så tyckte nog Edvin det var lite trist att hoppa då han inte fick hoppa omkring som han ville då vi inte har något nät till den ännu. Det förra gick sönder så vi måste skaffa ett nytt. Men det känns som att det är lite väl dyrt. Ja fast om man ser det som en bra försäkring så är det ju billigt i alla fall. Dom trillar ju inte av den och bryter armar eller ben.
Anton kom hem från pappsen sin och var på bra humör, hade haft en bra helg.
Grävde omkring i ena rabatten, men det kändes lite trist att inte kunna göra den helt i ordning. Vi ska bygga upp den på höjden, så den kommer jäms med altanen och kan få mycket mera finare jord, vi har mest bara lerjord på tomten.

Måndag idag och tråååkiga skolan igen, Anton var inte så pigg på att fara men gjorde det ändå utan så mycket gnäll. Det var ju skönt. Nä nu tar vi tag i dagen tror jag, en promenad kanske innan jag sätter mig med allt annat som skall göras.

torsdag 12 maj 2011

Sol men ack så blåsigt..!

Ja inte så där mysigt att sitta ute som man skulle kunna tro. Brrr man fryser i kall vindarna. Men solen skiner och det är klarblått på himlen. Ska följa Anton till bussen han ska till pappa i helgen, imorgon är dom lediga från skolan.

onsdag 11 maj 2011

Här är jag...!

Har inte gått under jorden, även om man kan tro det när jag inte skrivit på så länge. Men det är bara det att dagarna går i sån fart hela tiden och jag får liksom inte tag i den *röda tråden* som ska styra upp allt. Det är Edvin och möten för honom, det är Anton och möten för honom, och där är det väl värst känner jag. Ingenting är klart ännu, jo utredningen är klar men tyvärr så är det tal om annan skolform för honom och det känns jätte tråkigt att det har blivit så. Bra på ett sätt, om det får honom att bli mindre stressad, pressad, deprimerad, rädd och slipper känna sig dålig. Han hade ju skyhöga poäng på det i skalan. Usch..!
Nåja i alla fall så är det som vanligt bara att sitta på händerna och väääänta och vääänta på att folk ska höra av sig. Och den medföljande irritationen när dom inte gör det, speciellt när man har gjort sin del i det hela.

Oj *pust* mitt i det så kämpar jag med körkortet och bröllopet som nu bara är två månader bort. Hej och hå. Men roligt är det, och spännande. Längtar efter att få ta på min nya fina ring som vi hämtade förra veckan. I dag ska vi lämna in förlovnings ringarna som ska smältas ner och göras om. Lite bredare och släta istället för mönstrade som vi hade.
Förlåt att jag inte varit in hos er och hälsat på på länge, ska bättra mig. Saknar er allihopa.
kram, kram