fredag 20 maj 2011

Hurra hurra....!

Bästa Hjärtevännen fyller 40 år idag Hipp hipp hurra på din dag..!
Det firar barnen med att vara fina i skjortor hela dagen. Edvin älskar att ha skjorta , han vill ha som Farfar har, Anton är väl inte så förtjust i det men en cool rutig en eller en häftig med slips, det går bra. Idag sa han inte ett pip, det var bara helt ok från början. Kors i taket.
Solen lyset så härligt och fint ute, klarblå himmel. Som jag har längtat efter det efter allt regnande. Sista skol/dagis dagen för veckan. Idag är det ett avgörande möte på ett ställe också som jag funderar över vad som kommer beslutas där. Ska bli spännande att få höra sedan. Sedan kanske vi kan få besluta hur hösten ska se ut för Anton.
Ha en bra dag allihopa.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Godmorgon! Det låter som en bra och ganska betydande dag idag. Hoppas att det blir en härlig födelsedag för din vän och att skjortorna sitter kvar på...

Jamen det vore väl skönt om ni kan få klart med skolan för Anton. Det är aldrig kul att inte veta.
Ha en kanoners helg//Kram Lena

Make everyday a good day. sa...

Lena..!
Ja nog får vi hoppas att skjortorna sitter kvar på när dom kommer hem. Skrattar annars vet jag inte vad jag gör. hahahahahah
Kram och ha en fin dag hos dig och gossen.

Annelie L sa...

¤0 års kalas minsann, det är lite extra det. Hoppas solen fortsätter skina och grabbarna behåller skjortorna på hela långa dagen. Hoppas också att det blir ett positivt möte med bra beslut.
Ha en fin helg // Kram Annelie