måndag 16 maj 2011

Krångel..!

Ja vad hände med blogger, har inte kommit in till bloggen på hela helgen. Den fanns inte ens här när jag loggade in. Så irriterande att jag blev sur och grinig. Nå väl Helgen har gått i rasande fart, i lördags var vi ute hela dagen och gjorde nytta, solen sken och det var en härlig dag, dock saknades värme för nog var det liiite kalla vindar. I går *söndag* var det mulet och trist ute, men vi var ute i alla fall. Satte upp studsmattan som Edvin och Anton har tjatat om länge nu. Tyvärr så tyckte nog Edvin det var lite trist att hoppa då han inte fick hoppa omkring som han ville då vi inte har något nät till den ännu. Det förra gick sönder så vi måste skaffa ett nytt. Men det känns som att det är lite väl dyrt. Ja fast om man ser det som en bra försäkring så är det ju billigt i alla fall. Dom trillar ju inte av den och bryter armar eller ben.
Anton kom hem från pappsen sin och var på bra humör, hade haft en bra helg.
Grävde omkring i ena rabatten, men det kändes lite trist att inte kunna göra den helt i ordning. Vi ska bygga upp den på höjden, så den kommer jäms med altanen och kan få mycket mera finare jord, vi har mest bara lerjord på tomten.

Måndag idag och tråååkiga skolan igen, Anton var inte så pigg på att fara men gjorde det ändå utan så mycket gnäll. Det var ju skönt. Nä nu tar vi tag i dagen tror jag, en promenad kanske innan jag sätter mig med allt annat som skall göras.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en bra devis, att ta en dag i taget. Lätt att säga men oj så svårt att göra. Skön lördag ni haft, så mysigt när man kan vara ute och pyssla och greja. Lär skönt med den där promenaden, det blir tyvärr inte av s ofta här.
Kram på er och ha en bra vecka//Lena

Annelie L sa...

Ett nät runt studsmattan är som sagt en billig försäkring. Det händer mycket olyckor när det hoppas hej vilt, och det kan man ju förstå att de gör, för det gör för det är ju roligt.

Lerjord är inget roligt, det hade vi massor av när vi bodde i hus, det kommer säkert bli jättefint när nya jorden kommer och du får styra och ställe där ett tag.
Ha det gott.
Kram Annelie