onsdag 15 december 2010

Redan 15 December..!

Allt går så fort...! Snart är det jul igen, jag hade riktig julstämning för ett tag sedan, men den har minskat lite :( Men det är nog bara tillfälligt.
Jag saknar julen då vi var hos mormor, det var det bästa med allt. Fast jag saknar henne förstås mest, skulle kunna hoppa över en jul om jag fick byta ut den mot att ha henne här. Kanske skulle bitarna falla på plats då.

Här hemma är det tyst och lugnt, alla har åkt. Anton gick tidigt han med. Han hade som uppgift att hjälpa gymnastikläraren idag, då dom har innebandycup. Sen kommer han hem tidigt för vi ska till sjukhuset och göra ett nytt pricktest på honom.

5 kommentarer:

Annelie L sa...

Runt jul kommer oftast längtan till de vi inte har kvar i livet som starkast. Min mamma dog i Januari för 26 år sedan och jag saknar henne fortfarande, massor.
Ha en fin dag och hoppas att julstämningen kommer åter. // Kram

Anonym sa...

Ja julen är ju både en glädjens tid och en tid för sakand av de som inte längre finns med oss. Kanske är därför många har en tvetydig inställning till julen. Stressen och pressen över att det ska vara så mycket också. Julmat, pyntatt, nystädat, bakat, hemgjort godis och så en massa presenter till allt och alla. Inte bara släkten utan barnens lärare och kanske till och med kompisar ibland. Det är mycket ork och pengar som ska till. Sen ska det ju helst finnas något lite kvar i januari också.
Men en glad jul med lyckliga barn är ju ändå alldeles underbar, så man stressar på så gott man kan.
Kram och ha en bra dag//Lena

Anonym sa...

Vill Du vara med på en oförglömlig kväll?
Förföras in i en spännande ny värld av roliga vuxenleksaker? Nu söker jag personer som vill vara med på ett träningsparty, ett gyllene tillfälle att få känna på lite annorlunda underhållning, för Dig och kanske Dina vänner/väninnor!

Absolut inget köptvång!

Vill Du veta mer?
Tveka inte, kontakta mig på:
0767 - 72 61 86
jennifer.karlsson@himmelriket.se

Maria sa...

Hejsan!

Ja det där med julstämmningen har liksom dalat här hos mig med.
Tror det är lite att vår snö här i söder regnade bort i helgen som var.

Ganska så trist, för vi hade en hel del.
är ganska många minusgrader nu, men ingen nederbörd.

Det tog lite av min glödje iallafall..ja tror jag iallafall!

Hoppas vi båda hittar tillbaka.
Kramar om ♥

// Maria

Mossi L sa...

Jo jag saknar henne med, det var hon som höll ihop allt och jularna efter henne har inget varit sig likt. Jag skulle också kunna hoppa över julen bara för att ha henne här. Tröstar mig med att hon vakar över oss och håller sin hand över oss alla så att vi håller oss på mattan :) Kram kram