lördag 2 januari 2010

Någonting nytt eller..?

Ja har det hänt nåt nytt och kuligt..? Njjjaeee tror inte det. Eller jo...! Grabbarna är hemma igen så nu är ordningen i huset återställd igen *skrattar* Känns skönt att allt är som det ska. Anton ville inte hem sa han ju på nyårsafton då jag ringde till honom. Snopet värre var det, för normalt så är han leds på att vara hos pappa efter ett par dar. Men jaha okej då. Så jag blev riktigt förvånad i morse när han ringde och sa att han ville hem för han hade hemlängtan :) :)
Edvin var också glad att vara hemma, även om han nog verkar ha haft det mer än bra hos mommo. Han har lekt med alla sina leksaker och pappa skulle vara med heeela tiden. Undrar varför karlar är bättre på att vara barnsliga än oss kvinnliga varelser. Lite orättvist tycker jag, inte sjutton har jag samma leksinne kvar som när jag var liten. Även om jag önskade det ibland.

Nu är det lördagsfrid i hela huset. Edvin har somnat och Anton sitter i sitt rum och myser, tittar kanske på sina julklappar som han saknat när han varit hos pappa.

Jag borde sätta mig och scrappa lite men jag har inte framkallat så mycket nya bilder på sista tiden, plus att jag vill ha en bättre kamera så man kan ta lite bättre foton. Men det får bli när vi har råd att lägga pengar på det. Nu ska Hans och svärfar någon dag ner till Stockholm och ta hem våra möbler som vi längtat efter länge nu. Jippiiiiiiii!!!!!!!

1 kommentar:

Moster L sa...

Det är så förbaskat kul att scrappa men tyvärr finnes det så lite tid för det *hmpf*
Du har ju en scrapbutik på samma gata har jag hört av en kompis till henne så jag tänkte att när jag kommer förbi nästa gång kan vi väl göra ett besök där?