tisdag 8 mars 2011

Vår värme..!

Vilka härliga dagar vi har haft under lång tid nu.. Det är nollgradigt och plusgrader om vart annat. Men tinar vintern bort för tidigt...? Vi vill ju hinna ut till småskär och stugan. Känns väldigt tidigt för det detta år.

Sportlovet har varit och farit, skola igen för Anton. Inget vidare tydligen. Han vill inte jobba utan gnäller mest och det är NEJ som gäller för det mesta säger läraren.
Idag var sista tillfället på BUP för Antons utredning. Hon skulle bara knyta ihop säcken och så ska vi vuxna träffas sen för delgivning innan skolan får vara med. DET som hon tydligt såg var att Anton INTE mår bra, dåliga poäng på välmående och självförtroende. Det tyckte hon inte var bra och att det måste tas tag i. Det är ju det jag har tjatat om i många många år nu. Äntligen så kanske det kommer hända nåt där. Man kan ju i alla fall hoppas. Hon hade talat om det för Anton med och han verkade glad för det förtroendet att få veta det. Ja jag vet inte vad som kommer visas på resten, men jag längtar efter att få veta. Hoppas hon skyndar på med allt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej där!
Ja idag känns det verkligen som vår här med sol som värmer riktigt och havet som börjat klucka igen.
Skönt att utredningen är i det närmaste klar, alltid skönt att veta och lättare att stå på sig.
Hoppas att du inte behöver vänta så länge..
Kram
Lena

Unknown sa...

Hoppas att Anton snabbt får hjälpen i skolan.


Kramar om! /Maria