fredag 5 februari 2010

Ilsken som ett bi...!

Blir jag mer än en gång om dagen. Åhhh varför skickar folk sina barn till skolan om dom har magsjuka i familjen..? Man gör inte så.. Varför kan dom inte fatta att det är det som för smitta vidare.. Jag kan bli så förbannad, alltså vad tänker man med..? Inget verkar det som..! Ursäkta om jag låter hård, men det är ju sant. Jag vill inte att mina barn ska bli sjuka bara för att en del människor inte kan tänka smart.

Snart dags för skola för Anton, Edvin är ju ledig så han myser på i pyjamasen ännu. Han tyckte att det var ju så skönt *skrattar* Hoppas på att Anton kommer delta på gymnastiken idag. Han hatar verkligen gympa, finns inget som motiverar honom att delta. Han har varit med om för mycket tråkigt under sina år för att det ska väga tyngre att orka försöka om igen. Nu ska dom börja med slöjd idag och jag håller tummarna, förra veckan gick det inte bra. Ny lärare så han blev på vrången. Hon hade visst varit jättearg på honom. Hon hade tydligen inte blivit informerad om hans ADHD... Det är så typiskt..


1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med dig såååå mycket. ska det vara så svårt att hålla syskon hemma och att vara stenhård med 48-timmars regeln?????
Usch o fy!!!!