onsdag 25 januari 2012

Trött men jobbet är gjort..!

Ja jag tog mig till jobbet idag :)  Men nog var det segt och ack så jobbigt där mitt under den stressigaste stunden. Ville nästan gråta en liten skvätt, men jag bet ihop och allt blev gjort. Saknar I..... som är sjuk i veckan. Vi jobbar så bra ihop, kompletterar varandra superbra. Roligt att se att det kan fungera så ibland, jag menar det är ju inte så roligt att bara se negativa sidor och bara positivt att få se dem goda även i ett jobb som kanske inte alltid är det roligaste. Jag är inte helt bra känner jag, men det tar sig tror jag nog. Mest bara hjärt hopp när jag stressar och lite matta knän efter ett tag. Bara lite vila och vatten så fixar det sig. 
Anton tog sig upp i morse och iväg med taxin själv eftersom jag går redan 05.30 till bussen. Hans är på resande fot i veckan och kommer först i morgon, så Edvin får sova hos farmor och farfar, Mys och gos saknas här hemma utan honom kan jag säga. Lillgubben.....! Tur han kommer i morgon han med.. Fast lite *mycket* skönt är det utan surr i öronen heeeela tiden. Han vill ju aldrig vara tyst denna lilla herre ;) ;)



lördag 14 januari 2012

Bak och fram..!




Ja fråga mig inte vad som hände här..! Jag höll evigt på att smälla av när jag hamnade nästan bak och fram i pulka backen förra helgen. Till och med Edvin vände :)  Jag som inte ens klarar av vanliga kullerbyttor ens ;(


Hur som helst så har vi en bra helg i helgen. Anton är hemma så hela familjen är komplett. Edvin sa i morse när han kom och ville mysa. -Jag älskar min riktiga familj :) Ja det gör han ju. *go ungen våran* men helst så skulle han vilja att alla bodde här. I julas när vi var hos mamma så sa han på kvällen  - Jag önskar att vi bodde nära alla våra vänner. Lilla gos han saknar att alla kommer och hälsar på oss. Han vill ha nära till allihopa, han vill umgås. Nu sover han och jag snart för jag är skit trött efter alla tidiga mornar under veckorna. Tur jag vet att grabbarna grus klarat sig bra uppe utan mig. Alltså Anton och Hans :)

fredag 6 januari 2012

Edvins konstverk..!

 Edvins julklapp till Hans och mig, han har gjort den på dagis.


                                                 

SNÖ..!

Ny dag igen då....! Och snön den bara vräker ner, nu är det nog för ett tag tycker jag, får gärna vara lite paus mellan all nederbörd. Edvin har varit ute med Hans på morgonen och skottat, eller han lekte mer än han skottade. Hans stackarn fick skotta allt med redan världens träningsvärk i kroppen. Hujjaligen..! Annars så händer här inte så mycket, Edvin väntar på att Tobias ska komma och leka, ingen var så sugen på att åka pulka någonstans i all denna snö som kommer. Får bli en annan gång. Här uppe är ju vintern lång som bekant.

torsdag 5 januari 2012

Trettondagsafton 2012...!

Julen är över för denna gång, allt har sin gilla gång. Det har varit en bra jul, trots att jag inte riktigt känner igen mig själv ibland. Behövs en fest med vänner snart för att komma ihåg sin roligare sida. Eller hur..? *L* Vi behöver alla ge näring till tokighet och skratt. Jag bjöd på en del under bröllopskvällen och jag skämms lite ännu. *skrattar* Men som *Cia sa* Det var bara roligt - Du var dig själv. Absolut helt rätt sagt av henne. Jag var mig själv, och jag trivdes, i alla fall till dagen efter. Hehehehehe....!

 I dag är det trettondags afton och jag känner mest att det är skönt att ha fått bort alla julsakerna. Nu längtar vi efter våren och sommaren. Arbetsträningen går mer än bra och jag får massor av beröm :) Det är som det är med livet. Man vet inte alltid vad som ska hända. Jag känner massor av glädje över de människor jag möter och lär känna, jag kommer under ytan utav det som kallas perfekt och jag ser ärligt fina bra människor. Jag växer som människa. Men jag ser även avigsidor med saker och ting. Trots allt det så måste jag väl säga att det positiva vinner. Världen består av mer än en *FIN YTA* Man måste lära sig älska sitt liv för vad det är, eller be om hjälp om man inte vågar förändra det. Man måste bli påmind ibland att inte bara sträva efter det *perfekta* för då missar man hela livet som tyvärr inte väntar på att du putsar kanterna hela tiden.

Antons pappa ringde idag och frågade när han kommer. *kors i taket* Han hade tänkt vara hemma bara och mysa, men blev så förvånad och glad att pappa ringde så han ville åka dit på en gång *L* Det blev en rask avfärd till bussen och nu är det tomt hemma.Ingen musik eller ratt ljud från hans rum Stora snart 14 åriga killen som försöker hitta sin plats i livet, känns helt overkligt att han också måste kämpa sig fram i världen. Men som sagt redan förut. Utan mina gossiga fina barn så hade jag inte lärt mig så mycket som jag har. Verkligen livsförändrande och lärorikt. Och min fina *man* då som bara tagit ansvar som han inte skulle behövt egentligen. Var vore vi utan att du orkar det. *kram till dig Hjärtat*