fredag 18 september 2009

Frost..!

Höstens första frostnatt har varit inatt. *brrr* - grader ute. Men friskt kändes det iallafall.
Här så packas det inför Småskärs turen. (jag packar, Edvin ser tv) Tänk om det vore tvärt om. Anton ska till Kalix, hans kommentar när han hörde att vi skulle till Småskär - Tur att jag ska till pappa :) Han gillar inte alls att åka båt. Helt tvärt emot Edvin som tycker om det.

På söndag är det barn gympa för Edvin och efter det ska vi till mamma en sväng, vi tar sedan hem Anton så slipper han åka med bussen denna helg.

onsdag 16 september 2009

God morgon..!

Det var såååååå svårt att kliva upp ur sängen idag..! Trött känner jag mig. Och mulet ute. :( Nåja det blir säkert en bra dag ändå.. *L*

Snart ska Edvin till dagis och Anton till skolan. Jag ska ta vetevärmaren på nacken och hoppas att den inte förblir lika stel hela dagen. Sedan vet jag inte mer än att jag ska till läkaren kl 13.30.
Ja föräldramöte på Antons skola ikväll då.

tisdag 15 september 2009

Skorpor..!

Det måste jag ta och baka nån dag. Svärmor hade bakat från min receptbok och dom smakade jag nu ikväll när vi var dit.. Jättegoda.. Mums. Det kommer stå på agendan framöver. *L*
Vi plockade lite lingon också när vi var där, det luktar så gott kring skogen nu på hösten. Man känner alla dofter när man står med näsan i backen. *skrattar*
Edvin lilltrollet var så glad och lycklig. Vilken rolig dag idag sa han när vi åkte hem. Vilken rolig kväll.. *L*
Dom har varit på Grundet hela dagen med dagis idag, på utflykt, så han är så nöjd sååå.

Anton har läst sin engelska läxa och kompisen har gått hem för ett tag sedan. Nu myser han i sitt rum. eller vid datorn..*skrattar*

Jag är trött och vill gärna tro att jag ska få sova gott inatt och inte må dåligt alls. Lite oro har jag , men jag hoppas på det bästa. I morgon ska jag till läkaren..

Oj...!

http://perezhilton.com/category/susan-boyle/

Kopiera klistra in och lyssna :) :) Jättebra. :) :)

Själv är jag mest glad över att jag fått vakna upp till en ny dag.
Har varit en jobbig natt inatt. Vaknade igår kväll av att det liksom brann i skinnet på hela kroppen. Jag hade svårt att hålla mig från att tuppa av helt. Tog mig i alla fall upp till Hans här nere och satt uppe en stund.Kändes som att jag skulle dö under natten och det gjorde mig vettskrämd.Som alltid. Men det är inte så kul när man känner att man försvinner längre och längre bort, som precis innan man svimmar.
Känns som att en vält har kört över mig idag. Jag är nästan helt säker på att jag håller på att bli sämre igen. Och det ÄR INTE KUL. Jag blir så förbannad på att det aldrig ska bli bra. Jag vill kunna göra samma saker som förr.
Nåja jag är väldigt glad att jag mår lite bättre nu idag även om jag är slut och lite ledsen. MEN glad att jag har snälla barn och att Anton mår bättre med medicinen han har nu.

söndag 13 september 2009

Gymnastik..!

Edvin ska på sin första gymnastik idag. Kl 11 är det dags. Gissa om han är förväntansfull....? Han orkar inte vänta säger han. Han vill fara nu. *L* Tror att han gick upp till Anton nu, det låter som det. Man hör mummel från deras röster.

Vi har hunnit göra massor med nytta i helgen, det känns skönt. Så nu är det bara kvar att handla inför veckan. Jag vet exakt vad vi ska äta hela veckan. Ska bli spännande. Jag tror inte att ungarna kommer gilla allt.

fredag 11 september 2009

Tjolahopp..!

Blähä. Hans ser nån äcklig konstig film, massor av blod och annat sånt som jag inte alls vill se. Då får jag ligga vaken i en vecka minst. Allt sätter sig i mardröms facket.. *L*

Jag gjorde polly kakan idag.. Men gissa vad..? Vi har inte rört den..*skrattar*
Edvin ville ha popcorn han tycker ju inte om choklad, och Anton ville äta chips.
Vi vuxna var inte sugna efter maten :)
Så nu har vi gofika till imorgon istället. Härligt

Annars så är det väl snart dags att krypa ner under täcket för mig, jag är ju alltid så kvälls trött.



Fredags lugn....!

Det känns bra det.. Har haft en del saker i veckan, så dagarna har gått rätt fort. Men vi har då varit så trötta allihopa att det är ruggit. Alla bara slokar som vissna krokusar, eller rättare sagt jag och Hans iallafall. *L* Edvin är ju energi hela han. Kutar runt som en tok, dansar och sjunger, klättrar och hoppar i massor. Men det är kul att se.

Anton fortsätter att tycka att skolan är pest, inget verkar roa honom, inte ens slöjd. Trist. Inatt har han blött näsblod så i morse hade han huvudvärk som bara den. Hoppas det släppt nu iallafall, han ville inte ha nån panodil.

tisdag 8 september 2009

Tisdag..!

Har gjort läxan med Anton, om än han var motvillig. Sktev lite haffsigt och surade. Men det verkade vara skönt när det var gjort. :)

Ska snart iväg på föräldramöte på dagis, min tur denna gång. Annars så har väl dagen varit rätt bra. Lugnt och skönt ett par timmar då jag var mo allena. :) :)

måndag 7 september 2009

En ny dag..!

Måndag igen, och en unge som vägrar gå till skolan. Absolut tvärvägrar. Sitter där han sitter. Han har inte tänkt gå nån skola, inte nu när dom har sååå långa dagar gnäller han. Japp men då ska man inte heller få ha sin dator kvar, eller tv-spelet. Nu jävla ryker dom. Hur i hela jävla världen skall jag någonsin kunna ha ett jobb eller ett normalt liv. Allt skall bara kretsa kring honom och hans behov. Dessutom är han tung att ta tag i, han är snart lika lång som mig så det går ju inte precis att bara ta han under armen och gå till skolan med honom.

Allt annat går så bra nu för tiden med honom och den nya medicinen, men när man kommer till skolbiten då är det kört. Han tvär vägrar.

torsdag 3 september 2009

Tom...!

Var på TAKK i morse med Edvin. Trevligt som vanligt, men stressigt. Skyndade oss till grundet sedan för vi skulle träffa dagis där. Dom hade inte kommit efter en stund så vi åkte och mötte dom efter vägen. Dom hade inte hunnit så långt. Typiskt när jag stressat som ett svin. *nöff,nöff*
Sedan har jag brottats med huvudvärken igen, så nu är jag helt tom. Finns ingen *go* kvar i mig Leds och trött och funderar på hur i all världen jag ska ta mig för att göra nåt kul i finvädret.

onsdag 2 september 2009

Uppe med tuppen..!

Eller före tuppen, då vaknade Edvin. Hans lade sig med honom men han ville inte somna om. Det blev att gå upp för gubbarna, jag låg kvar i sängen som en dönicke. Sen kom taxin och hämtade Hans, då var jag uppe och bäddade, nu är det undanplockat och klart med frukosten sedan ett bra tag. Anton ska snart iväg till skolan och jag ska med Edvin till dagis. Fast det spöregnar ute. urtrist.

Sedan ska jag på stan med svärmor.

tisdag 1 september 2009

Hmmmmmm....!

Huvudvärk som f-n hela långa dagen. Helt bedövande ont. Jobbigt och trist som bara den. Knastrar bara jag vrider på huvudet eller går för den delen. :(
Hans är hem och vänder. Umeå igår, kom hem idag och Stockholm i morgon till torsdag kväll. Känns som att vi inte hinner så mycket här hemmavid. Tur att han inte reser så här varje vecka..
Fast jag gör saker hela tiden, men det är mest städ och tvätt och sånt trist som man får göra hela tiden. Lite leds är jag för tillfället.
Tycker att efter en stund så är det prylar överallt igen. Grrrrr.

Nåja nu är dagen strax slut, imorgon hoppas jag på en dag utan huvudvärk.
Sen är det bara ca en vecka, lite mer innan jag får börja med akupunkturen, då hoppas jag på mirakel och att bli utan värk.