torsdag 27 november 2008

Snart helg och julpyntande..*L*










Det börjar närma sig advent.. så mysigt. Vi hade tänkt byta gardiner idag och pynta lite, men det blir först ikväll när det är mörkt och mysigt ute..
I år tänker jag inte sätta fram så mycket saker, bara lite smått här och där. Eftersom jag var så dålig förra året så blir jag lite illamående när jag påminns om det. Ja låg mest bara i soffan och stirrade på alla fina julsaker och kunde ju inte njuta av dem alls. *trist*

Det känns i år kan jag säga,hela november har jag mått urdåligt på kvällarna, eller det har börjat redan på eftermiddagen att jag känt hur paniken tagit ett stadigt tag i mig och inte velat släppa. Man får verkligen anstränga sig till det yttersta för att hålla kvar vett o sans. Allra helst har jag gått och lagt mig. Men det är ju inte heller så muntert att alltid lägga sig tidigt.

Nåja så är det ibland, nu är det iallafall dags att sätta fram lite juliga saker och jag tycker att det ska bli kul.


tisdag 25 november 2008






Edvin leker buss med alla gossisarna. Och NEJ vi var inte pigga den dan..*L*




Nu har vi varit på TAKK avslutning. Känns trist, men Edvin har ju blivit så mycket duktigare på att prata och göra sig förstådd, så det ska man ju se som positivt.
Han spexade och var busig som vanligt. Sen ville han hem..*L*
Nu ligger skrutten och sover middag, jag satte mig här en stund innan Anton kommer hem från skolan.
Skönt att vi gjorde bort hans läxa redan igår. Nu kan han bara ta det lugnt i eftermiddag.

Sista TAKK stunden idag..!

Lite sorgligt att det redan är slut,, det är så roligt att se på alla småa gotroll när vi sjunger. Plus att man lär sig nya tecken varje gång, alltid är det ju någonting som fastnar i gamla träskallen.
Edvin längtar redan,fast han är lika glad för att vi ska åka buss..*skrattar*
En liten skrutt som älskar att åka buss.

Anton har blött näsblod igen inatt, ser ut som att han ska bli förkyld. Han var på värre glatt humör idag och ringde till Linus för att fråga om dom kunde följas till skolan.
Sen fick han fart....!

Kanske jag borde hoppa in i duschen nu om vi ska ta oss iväg.
Hej svejs.

måndag 24 november 2008

Lillskrutten.














Måste bara visa en bild på Tok Edvin..!



Snö i skorna.

HerreGud vilket snöande, hoppade i skorna för att fota lite ute. Hmm det gör jag inte om idag. Katastrof, kameran bråkade och det var såna snövallar att man såg ut som en gammal dromedar när man försökte ta sig fram. *suckar*
Och i mina skor ramlade det in ett par miljoner snöflingor.
Nä påhittig får jag vara en annan dag.


Snöflingorna yr..!

Det blåser och snöar jättemycket ute idag, hela natten har det låtit som att huset ska flyga iväg. Knakat och brakat.. Jag har sovit som en stock. Vaknade faktiskt upp och var pigg. Det är ovanligt för att vara jag. *L*
Här hemma är det tyst, bara radion som pratar på.

Alla har varit på bra humör och det känns toppen.

Helgen har gått fort, det har varit jätteskönt att bara få ta det lugnt. Hans har spelat match i lördags, dom vann. *hurra* Men Hans skadade nacken när en av gubbarna sprang in i honom när han stod nerböjd i målet.. *aj*

Anton verkar ha haft det rätt bra, han var glad när han kom hem.
Nu ska jag ta och göra lite ischoklad.

fredag 21 november 2008

Bullar..!


Vintertid, vi väntar på snöööö..! *L*








Ska jag snart baka tror jag,om energin infaller..*L* Har varit och följt Anton till skolan. Han gick väldigt motvilligt dit idag. Blev sur hipps vipps bara. *suckar lite* Men nu är han iallafall där, hoppas bara att han håller sig där hela dagen. Han ska åka till Kalix idag och vi får lite välbehövlig paus här hemma. Hoppas bara att han får en bra helg. Man vet aldrig. Det har snöat stora snöflingor här i morse. Så fint, synd att det inte kom mer.


torsdag 20 november 2008











Morgonstund har guld i mun..! Jo pyttsan. Jag väckte barnen 06.30 och förberedde dem för att duscha. Det gick jättebra med Edvin, han var klar snabbt, då ville han se tv en stund innan dagis. Anton satte sig på tvären och var sur, försökte med allt för att slippa. Skrek massor och var allmänt trist. Till sist klev han i duschen iallafall och då skulle det tjuras där med, hällde ut massa schampo och skulle inte tvätta sig. Efter många om och med så vart han klar iallafall. Men då ville han inte klä sig.......... *suck* När jag sedan fått båda klädda och redo för att gå så var vi jättesena. Då skulle Anton helt promt ha min cykel, jag sa nej för den får han inte ha sönder, det enda jag har som han inte sabbat. Nå då skulle han ju ingenstans. Då gick jag iväg med en hungrig Edvin till dagis, eller halvsprang för att vi var så jäkla sena. Jag trodde att Anton skulle komma efter, men det gjorde han inte alls. Jag fick vackert gå hem efter honom när jag varit med Edvin. Då fick jag gå med honom till slöjden, han var så sur.
Helt slut känner jag mig, men jag ska iväg till läkaren 10.30
Sen kl 14.00 till skolan på öppet hus. Och efter det 15.10 ska Anton till tandläkaren.
Denna dag har fullt schema vill jag lova..

onsdag 19 november 2008

Oj oj oj..!










Nu vill jag bara krypa tillbaka till sängen TACK. Jag har ont i skallen och känner mig trött.. *L*
I morse åkte Hans till Stockholm, så vi vaknade tidigt. Men alla är iallafall på bra humör än så länge.
Edvin sitter och tittat på film klar för dagis. Anton satte sig just vid datorn en stund innan vi ska gå.
Jag ska jobba fyra timmar idag på ett fritids, ska bli bra att känna hur det känns. Enligt kuratorn så borde jag inte alls göra det som det är nu. Blir bra att testa.

tisdag 18 november 2008

Idag är jag mest uppgiven.










Konstigt att det kan rymmas så många fula ord i en liten kropp. Man blir helt mållös. Fast det värsta är väl att jag är snart van att han är så arg när han känner sig uppretad. Det känns ibland som vardagsmat att bli kallad kärring mm.
Och så VET man ju at han säger allt i stundens ingivelse, men det är inte rätt för det.
Det känns inte okej att man ska tassa på tå i sitt eget hem för att inte göra någonting som gör han arg.
Att veta att fler föräldrar har det på samma sätt skulle kanske kunna vara en tröst,, men det är det inte egentligen för det är ändå samma sak som händer gång på gång.

Fast man inte är det så känner man sig isolerad och ensammast i hela världen och det är inte kul.

Jag tycker att det som är tyngst är det att man tycker så otroligt synd om honom hela tiden, det kan inte vara roligt att må som han gör, vi kan ju inte förstå hur det känns heller.

Och så kan jag känna att folk inte förstår hur det är att leva i denna situation, det är så lätt för en annan att komma med kommentarer om hur vi hanterar saker och ting. Välkommen att gå en par dar i våra skor vill man bara skrika, då skulle ni minsann få se.
Sen kan man få höra också att dom inte fattar hur man orkar,, men hallå...? Har jag ett val kanske.. Detta är mitt barn och mitt liv. Jag är ju tvungen att orka, finns inget annat att göra. Man kan inte bara sluta orka,även om det känns så ibland.


Känns som att man sakta håller på att kvävas, inte så lätt att kunna bli frisk själv då. När man inte ser någon väg till att få luft.

måndag 17 november 2008

Dagen idag..!

Började inte bra alls, vi vaknade sent och allt blev upp och ner. Jag stressade som bara den och ändå missade jag min bokade läkartid.. *skit*
Alla vet väl att man får betala för uteblivet besök. Blä jag är redan fattig.. Ringde hjärtat på jobbet och var tyvärr inte så snäll med mina ord. *förlåt*
Som om det var hans fel. Nä jag klarar inte så pressade och stressiga situationer just nu.
Måste börja med tiderna hos sjukgymnasten igen, avslappningsövningarna är ett stort plus om jag ska kunna bli frisk igen.

Men jag har iallafall lyckats baka kakor..*L*
Edvins favoriter som Farmor Vanja brukar göra..


Mys..!











Syskonkärlek finns det gott om. Även om det inte alltid märks. *L*

Tittut....!











Kärlek..*L* Till en liten skrutt som nästan alltid är glad.