måndag 22 december 2008

Liten fyllegris...!


Jaha nu har jag just satt mig stilla, det blev visst lite för mycket av det goda för Hans igårkväll...*L* Han ligger utslagen i sängen...! Men fnissa fick man när man hörde honom surra. Kul hade dom flesta tror jag. Edvin älskade att vara med gubbarna o festa. Var i sitt esse hela tiden. Jag var in till stan och hämtade Anton på kvällen, svinkallt var det ute. 15- Brrrrrr.. Nu imorse har jag plockat undan allt skräp och alla flaskor,diskat dammsugit och skurat. En riktig storstädning. Bläääääääää.
Nog hade jag gärna gjort bort allt vi har kvar till julen, massor av klappar kvar att köpa och slå in. Handla mat till det ekande kylskåpet. Men men det går ju inte idag. Jag hoppas iallafall han orkar pallra sig upp innan jag ska till Kuratorn.


Nu ser Edvin Grinchen-julen är stulen.. Han sitter och fnissar som en tok.




Anton sitter som vanligt vid datorn och spelar, ville inte se tv med lillebror.

söndag 21 december 2008

Ähhhh....!

Skriver inte nåt särskillt idag, har ingen lust till det.

torsdag 18 december 2008

ZzzzzZzzzzZzzzz....!

Oj jag är trött ständigt, det är ju så trist väder att vem som helst kan deppa ner sig. Regn och blåst.. Fy sjutton....!

Vad händer här då..? Jo Edvin har slutat med tutte, han hängde upp dom i granen åt tomten som smög förbi och lämnade ett litet paket till go gossen. Han har varit jätteduktig, inte trodde jag att det skulle gå SÅÅÅ bra.. Hurra hurra.

Sen är snart Edvin och Antons rum klara. Tjohoooooooooo. Det går framåt där uppe.

I morgon börjar jullovet och det ska bli så skönt. Alla är lediga till 7 januari. Vi kanske, men observera kanske får lite sovmorgon nån av dagarna. *skrattar*

fredag 12 december 2008

Njuter...!

Nu har jag satt mig i soffan, nu är det myskväll. Tända ljus och känna lugnet. Och äta lite godis kanske.. *funderar* Edvin har just gått och lagt sig och Anton är i sitt rum. Jag har bakar lantbröd i morse, sedan möblerade jag om i vardagsrummer lite så att vi fick en bra plats till granen som nu är klädd och fin..*L*
Känner mig mer än lat nu vill jag lova, vi har handlat lite mat och det var ett myller med folk på storheden. Usch hem vile vi snabbt.
En ganska bra dag idag alltså.

tisdag 9 december 2008

Inte så glittrigt idag..!

Jag är trött och känner mig leds på jobbiga saker. Bläää bläää bläääää.
Känner mig som värsta sura tjur ungen.
Behöver baka, men det blir aldrig bra det jag bakar, behöver städa men jag ids inte. Måste lägga ut Edvins POP overall på Tradera, men ids inte det heller. Han växer så det knakar och allt är för litet snart.

Behöver en hel massa, men jag känner inte för det. Jag skulle vilja vara en satkärring som bara tar för mig och klampar på över allt och alla. Men nu är jag ju ingen sådan person och lika bra är nog det. *när jag tänker efter*

Ska gå och lägga mig på golvet och stirra i taket en stund för att se om jag blir gladare, varför jag nu skulle bli det..
Äsch äsch äsch..........!!

måndag 8 december 2008

Skrutten i Kuriren idag,,,*L*

Ja det är sant. Edvin farmor och farfar var in till Tomten igår och dom hamnade i tidningen idag.. *mallig* Det var ju riktigt skoj att dom blev förevigade på det sättet. Han är en riktig linslus denna unge. Har ju redan varit i tidningen flera gånger.. *skrattar*


Titta i dagens kuriren så får ni se..

http://www.kuriren.nu/lokala/lulea_artikel.aspx?ArticleId=4415385&place=Luleå

söndag 7 december 2008

Kallt...!

Det är 20 minus här nu... *skita kallt* Vi har hämtat Anton vid bussen och det var lite väl friskt ute.. Brrrr. Nu sitter han i sitt rum vid datorn och myser med en lussekatt och dricka. Verkar nöjd. Vi har en julskinka i ugnen på griljering,det luktar gott. Juligt.


Vi var på Hägnan tidigare idag, jag ville ju ha en dörrkrans,, det blev ingen. Fanns inte alls såna fina som den jag hade förra året. En besvikelse faktiskt.. Buhuuu.

Men det var mysigt där och Edvin var glad, skuttade omkring i kylan. Och så fick han ju träffa sin favorit.. *L* Hans förra fröken Vivvi, Han saknar henne så mycket.

Det är så gulligt, hon blir så glad hon med när dom ses. Lyser upp med hela ansiktet.


2:a Advent



Redan 2:a Advent. Dagarna går fort nu. Idag ska vi på Hägnan på julmarknad, jag vill ha en dörrkrans och dom brukar ha fina där som inte är så dyra.

Det är 12 minusgrader här. BRrrrrrr.

lördag 6 december 2008

Tyst..!



Tyst och tomt i huset, inga såna här gotroll hemma. Men det är faktiskt rätt trevligt också. Vi sitter just nu vid varsin dator..*skrattar* Gubben sitter och fixar nåt med Pasi, kanske dom spelar.. Jag hade tänkt se Mamma Mia filmen men DVD,n krånglade så jag ides inte vänta. Satte mig en stund här och filosoferar
Jag har varit LÅG idag, inte särskillt pigg och sprallig, nåja sprallig är jag väl aldrig nu för tiden. Mera som en sengångare. Tyst och allt går sakta. Skallen vill inte samma saker som kroppen och vise versa. Inte så muntert alltid. Skulle vara så trevligt att få må bra igen och kunna hitta på roligheter utan att bli dålig. Men jag lever i min bubbla och funderar över allt och ingenting.
Men för den som undrar så gör jag allt jag kan för att må bra igen, jag kan bara inte göra mer än kroppen vill låta mig göra. Även om jag viiiiiill.
Att man har funderat över vad folk riktigt menar när dom pratar om livskriser, det ska jag erkänna. Jag kan säga som så iallafall att det är inget man önskar för någon.
Hjärtevännen fixade Sonja Alldens CD åt mig och den är så BRA....! Det är toppen.. Love you...!

fredag 5 december 2008

Jaha..!

Nu har Anton farit till Kalix till mormor, Gunnar och Josse. Det var meningen att vi skulle ha åkt bort i helgen jag och Gubben, men som vanligt när det gäller oss så falerar nåt. Vi får åka en annan helg. *tråååååk*
Men iallafall så ska vi vara lite ensamma, imorgon ska Edvin fara till Farmor och Farfar. Han ska sova över till på söndag.
Man kan ju bara önska att man kunde trolla, vi har massor som skulle behövt göras.
En hel övervåning att jobba på, men det blir när det blir. Man kan inte hinna allt man vill.

Man får ångest bara av att säga att det ska bli skönt att vara barnfri.


Gahhhhhh jag vill vinna massor med pengar. Nuuuuuu.. *L*
Då skulle jag kunna göra slag i saken med alla tankar om julklappar och annat skoj.. Men nu är man ju en expert på att vara fattiglapp..*skrattar*

Gårdagen..!










Hjärtevännen jobbade hemma igår halva dagen..
*LOVE YOU*










Mina saffranskakor












Edvin Blev så tjusig vid middagen..*skrattar*
Ja det blev bara radhusbiff igår. Pappan i huset skulle göra goo middag, någonting gick väääldigt fel tror jag..*skrattar*



onsdag 3 december 2008

Skrämmande..!

Jag får ju skämmas.. Anton har matteläxa och jag fattar inte vad man ska göra, så jag kan inte hjälpa honom. Nu måste vi vänta tills Hans kommer hem från jobbet.. *suckar* Det är då för typiskt.
Edvin och jag har bakat kakor och så håller jag på med köttfärssoppa till middag.
Men nu känner jag mig lite lat framåt eftermiddagen. Kan i allafall andas genom snoken så länge jag sprejar med nässpray. För Edvin är det evigt täppt.. *stackarn*

Gaaahhhhhhhhhhh....!

Snor snor och mera snor.... Iiiiiiiiiiiiiiiiiii...! Edvin är jättesnorig och inte ett dugg piggare, snarare sämre. Nu hostas och kraxas det också. Papper duger inte åt herrn ska ni tro, bara tröjärmar som efter ett tag blir väldigt stela och osnygga.

Själv har jag smittats av dessa gröna äckliga monster baciller. Alldelens täppt i snoken och trött....*L*

Nåja det blir nog bra snart hoppas jag iallafall.

måndag 1 december 2008

Lilla snortrollet....!













Edvin har blivit så förkyld, man nästan bara får springa med papper under näsan på honom. Men han är vid gott mod och vi for en stund på stor och liten i kyrkis imorse. Kerttu med dagbarnen kom också dit. Det var ett kärt återseende. Kändes bra i hjärtat att barnen inte glömmer mig. *puss på dom*
Kerttu tycker jag hemskt mycket om också, det har jag gjort sedan första stund vi träffades. *L*

Annars så har vi ätit och så har Edvin sovit en timme, nu tittar han på Emil i Lönneberga.
Anton kommer snart hem från skolan, han slutar halv tre idag. Få se hur han tar det att han inte får sitta mer vid datorn än på kvällarna mellan halv sex och åtta..
Lite surt kommer det nog allt att bli.